Двама юноши от Аржентина подсилиха школата на Локо

През лятото при мъжете ще играе централният защитник Лукас Масоеро, който вече подписа договор

Две момчета от Аржентина са пристигнали в Локомотив (Пловдив). Те ще играят в школата на „черно-белите“ и идват със съдействието на боса Христо Крушарски. Става дума за Браян Лучеро и Хули Гонсалез, които вчера направиха първа тренировка с набор 2004, воден от няколко седмици от Кирякос Георгиу.

Браян е роден през 2004 година и играе на позицията ляв външен халф, докато Хули, който е набор 2005, е нападател. Все още не е ясно за какъв период двамата ще останат в школата, но ако бъдат харесани, може и да се задържат за по-дълго време. Родителите на двете момчета работят за боса на „черно-белите“ Христо Крушарски в една от неговите фабрики в аржентинския град Мендоса.

Преди началото на следващия сезон към мъжкия отбор на Локомотив (Пловдив) ще се присъедини 22-годишният аржентински централен бранител Лукас Масоеро, който, отново по линия на връзките на Крушарски в южноамериканската страна, вече подписа предварителен договор. Той също идва от град Мендоса, където в последните години се подвизава в местния втородивизионен Депортиво Маипу.

Подобни статии

Top