Двама зам.-министри в Пловдив за първия учебен ден

Зам.-министър Зорница Русинова ще открие учебната година в СУ „Димитър Матевски“

Заместник-министърът на труда и социалната политика и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ Зорница Русинова ще открие учебната година в СУ „Димитър Матевски“ в гр. Пловдив на адрес: жк „Тракия“, ул. „Съединение“ №26.

На 16 септември (понеделник) от 10:30 часа зам.-министърът ще отправи пожеланията си към учениците по повод предстоящата учебна година.

Децата ще бъдат приветствани и от зам.-кмета на Община Пловдив Георги Титюков и районния кмет на район „Тракия“ Костадин Димитров.

Зам.-министър на земеделието открива академичната година в Аграрния

Заместник-министърът на земеделието, храните и горите доц. д-р Янко Иванов ще открие академичната година в Аграрния университет в Пловдив.

Събитието ще се състои от 10:30 ч. в Аулата на Университета.

Откриват академичната учебна година и в АМТИИ

От 11.00 часа АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ открива тържествено 56-та си учебна година. Тя е знаменателна за висшето училище по изкуствата, тъй кат през 2019 се отбелязва 55-ият юбилей на академията и преименуването и с името на нейния основател проф. Асен Диамандиев.

АМТИИ посреща новата 2019-2020 учебна година с много висока акредитационна оценка и стопроцентов прием във всички специалности от лятната кандидат-студентска кампания. До края на септември тече приемът в магистърските програми. Като оценка за качество на обучението Академията получи признанието да открие Европейската нощ на учените 2019, а до края на есента във висшето училище ще се проведат две
международни научни конференции от най-висок ранг.

Подобни статии

Top