Две братчета от Карлово вече са ваксинирани срещу COVID-19

Първата доза на братчетата е поставена във ваксинационния кабинет УМБАЛ „Св. Георги“

10-годишният Димитър Тошев и неговото братче Мартин, на 7 години, са първите ваксинирани /във възрастова група 5-10 години/ срещу COVID-19 деца от Карлово. Те учат в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, а и двамата им родители са лекари, съобщава фейсбук страницата ДИАЛОГ днес. 

Първата доза на момчетата е поставена на 10 януари във Ваксинационния кабинет за деца в Пловдив, на Пещерско шосе /Хирургиите/, под педиатричен контрол.

„Аз вярвам в науката, информирам се само от достоверни източници, чета, а когато имам нужда от консултация, комуникирам с хората, които по стечение на обстоятелствата са по-информирани от мен, като Анна Койчева, Аспарух Илиев, Лъчезар Томов, Надя Наумова и много други! Затова съм убедена и без НИКАКВО съмнение ваксинирирах децата си, за които бих дала живота си!“, сподели майката в социалните мрежи. Тя поясни, че след манипулацията и на следващия ден момчетата са добре, не покачват температура, чувстват само лек дискомфорт в ръцете.

Майката на Дими и Марти препоръчва всички родители да се доверят безрезервно на медицината и да предпазят своите деца, като ги имунизират. Телефонът за записвания е 0884/ 917-216.

Снимки: ДИАЛОГ днес

 

Подобни статии

Top