Две тежки катастрофи за по-малко от час тази вечер в Пловдив (СНИМКИ)

Тежките пътни инциденти създадоха работа на полиция, пожарна и Спешна помощ

Две тежки катастрофи тази вечер  в Пловдив – на кръговото на Панаира и на Коматевския възел, съобщиха очевидци във Фейсбук групите I see you KAT Пловдив и „Забелязано в Пловдив“.

Единият тежък инцидент е станал малко преди 23 часа на кръговото кръстовище на булевардите „България“ и „Цар Борис Трети Обединител“. На място са изпратени линейка и два полицейски екипа. Няма информация за ранени, нито как точно е станала катастрофата. Според очевидци обаче, автомобилът е много смачкан след удар в стълб.

Много тежка е и другата катастрофа – на Коматевския възел. Тя също е станала малко след 22.00 ч. Според очевидци шофьорът на лек автомобил „Хонда“ с пазарджишка регистрация не е успял да овладее колата и се е забил с висока скорост  край пътя по посока Централна гара. Колата е смачкана, а предницата й е отнесена, като отломки от автомобила има в двете пътни платна.

От удара моторът на колата се е запалил. На място са изпратени полиция, две пожарни и линейка. Няма информация за ранени и каква е причината за тежкия пътен инцидент.

Снимки: I see you KAT Пловдив и „Забелязано в Пловдив“

Подобни статии

Top