Двоен трансферен удар на "Лаута" - идват двама бразилци! - DC news

Двоен трансферен удар на „Лаута“ – идват двама бразилци!

Защитникът Матеус Силва е играл в португалския елит, а нападателят Евандро в Сао Пауло, Удинезе и Аустрия (Виена)

Локомотив (Пловдив) продължава ударно със селекцията три дни преди първия мач от новото първенство. „Черно-белите“ ще се подсилят с двама бразилски футболисти. Това са защитникът Матеус Силва и нападателя Евандро, съобщава „Марица“.

Матеус Силва е на 24 години и играе като десен бек и през миналия сезон е играл в елита на Португалия с тима на Морейрензе, който обаче изпадна. Матеус прекратил договора си и ще подпише с пловдивчани, информира агенция Lusa. Играл е още за Баия, Фарензе, Пайсанду, Деспортиво Параензе и Сан Франциско.

Евандро е на 26 години, а в кариерата си има 5 мача в италианската Серия „А“ с екипа на Удинезе. За последно е бил част от Наутико. Агентът на футболиста Рафаел Норманде потвърди за трансфера му на „Лаута”.

„Имаше интерес към Евандро от няколко бразилски отбора. Ние се споразумяхме за двугодишен договор с Локомотив (Пловдив)“, заяви импресариото пред „O Liberal“.

В кариерата си Евандро е играл за отборите на Сао Пауло, Атлетико Паранензе, Удинезе, Ещорил, Аустрия (Виена), Флуминензе, Спорт Клуб Ресифе, Витория и Клуб Регатас Бразилия.

Подобни статии

Top