Дядо Коледа ще вози пътниците в градския транспорт на Пловдив на Бъдни вечер и Рождество

Белобрад старец ще къса и билетчетата в празничния автобус

Не един, а двама Дядо Коледа ще зарадват в дните на Бъдни вечер и Коледа пътуващите по линия №6 в градския транспорт на Пловдив. В един от рейсовете шофьор, преоблечен като белобрадия старец ще вози пловдивчани, а кондуктор, също влязъл в ботушите на лапландеца, ще къса билетчетата, научи DCNEWS.

Двамата ще имат и помощничка – Снежанка. Тя вече е определена и ще пътува през цялото време по курса на една от четирите коли, които ще обслужват линията в празничните дни. Автобусът е и празнично украсен. Вероятно доста от пловдивчани вече са видели лампичките, които намигат на пътниците в рейса.

Идеята хрумнала на шофьора на друг от автобусите по линия №6. Водачът и неговата кондукторка били завладени от  духа на Коледа и спонтанно решили да се обзаведат с коледни шапки на джуджета. Вече седмица кондукторката продава билетчета на пътниците пременена по този начин. Нещо повече, със собствени пари тя купила шапчици и на още няколко свои колеги.

Разговаряйки помежду си, екипите на този и още два автобуса решили да радват именно по такъв начин пловдивчани и да им вдъхнат поне мъничко празнично настроение. А шофьорът Георги Кънев, знаейки, че по график ще бъде на работа точно в празничните дни, си купил костюм на Дядо Коледа. С такъв се обзавел и колегата му кондуктор, а в неделята преди празника, двамата решили да изненадат пътниците и да видят какъв ще бъде ефекта.

Репортер на DCNEWS попадна точно тогава на екипа и дори си направи селфи с атрактивния кондуктор – Дядо Коледа.

Как точно ще се развият нещата на празника и дали пътниците, освен билетчета и добро настроение, ще получат и подаръци от добрия старец, засега остава изненада. Но ако пътувате в градския транспорт, оглеждайте се за празничния автобус по линия №6!

http://

http://

Дядо Мраз намина 😂

Публикувахте от Георги Кънев в Неделя, 20 декември 2020 г.

Подобни статии

Top