Дядо потегли с маркуча за газ, изби три зъба на бензинджия

Дядо потегли с мръсна газ,

повлече маркуча за зареждане на бензиностация и изби три зъба на служителя край Пловдив, съобщи за DCNEWS говорителя на районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев. Прокуратурата е образувала досъдебно производство по случая.

Инцидентът станал на бензиностанция на околовръстното. 70-годишен шофьор спрял да зареди газ. След като 20-годишният служител започнал да зарежда автомобила, дядото влязъл в магазина на бензиностанцията, хвърлил 20 лева на тезгяха, излязъл, качил се на колата и потеглил с мръсна газ, без да обърне внимание, че автомобилът още е свързан с колонката.

В резултат маркучът се опънал,

подсякъл бензинджията, който паднал и си счупил три зъба. По първоначални данни младежът има и фрактура на челюстта.

В рамките на образуваното досъдебно производство за средна телесна повреда, прокуратурата е разпитала трима очевидци и е назначила съдебно-медицинска експертиза, за да се уточни какви и колко са телесните повреди на служителя. Извършен е и оглед на местопроизшествието.

„След като получим резултатите от експертизата, ще преценим какви ще са последващите ни действия и какво обвинение ще повдигнем на шофьора“, коментира прокурор Илиев.

Това е втори подобен случай през миналата седмица, след като на друга бензиностанция в Пловдив имаше подобен инцидент.

Подобни статии

Top