Дядо с осем развода, зарязан пред олтара от млада булка

Той се разведе 8 пъти, а деветата му булка го остави пред олтара

Мъжът с най-много бракове (и разводи) в Обединеното кралство остана разочарован, след като жената, която трябваше да се превърне в негова съпруга номер девет, го напусна и избяга с друг мъж преди сватбата.

69-годишният Рон Шепърд вече се е жени осем пъти, но е сигурен, че е намерил своята „съпруга завинаги“, когато среща 28-годишната Кристъл Лалек.

Въпреки че предишните му осем брака се провалят, той има големи надежди за бъдещето си, защото „я обича с цялото си сърце“. Но мъжът от Съмърсет е покрусен, когато се прибира и открива, че тя го е напуснала, съобщава Daily Mail.

Преди това двойката е уведомена от министерството на външните работи в страната, че филипинката Кристъл не може да остане в Обединеното кралство, а трябва да се върне в родината си.

Рон признава пред Daily Mirror, че двамата не са консумирали връзката си, защото Кристъл била християнка и не вярвала в секса преди брака.

След като момичетото го напуска, той научава от своя приятелка, че тя е срещнала друг мъж. Затова той се обажда на миграционните служби – в случай че Кристъл е решила да остане в страната незаконно.

Двамата се срещат в Тайланд през 2015 г. Тогава Кристъл твърди, че не използва Шепърд, за да получи виза и да остане във Великобритания.

Въпреки разбитото си сърце, Рон е убеден, че ще открие девета жена, за която да се ожени и вярва, че истинската му любов е „все още там“.

Той е едва на 19 години, когато сключва брак с първата си жена Маргарет през 1966 г. Двойката се сдобива с две деца, преди да се разведе две години по-късно.

Рон се жени за втората си жена Жанет през 1973 г., а бракът продължава една година. Той го описва като „бизнес сделка“, която им позволява да получат по-голяма къща.

Малко след развода си Шепърд се среща с третата си съпруга Лесли, а през 1976 г. те се женят. Раждат им се две деца, а пет години по-късно се развеждат.

Рон среща 18-годишната блондинка Кати и двойката сключва брак през 1982 г. Те имат дъщеря, а разводът идва след четири години. Петата съпруга се казва Сю. Двамата се женят през 1986 г. и имат двама сина.

През 1999 г. сключва брак с жена, която среща в Сингапур. След четири години и тази семейна приказка приключва. Седмата си съпруга среща в Банкок през 2003 г.

След завръщането си в Обединеното кралство двойката остава заедно само осем месеца, преди булката да обяви, че се завръща в родината си.

Шепърд среща новата си любов онлайн и отива да я види във Филипините. Женят се на остров Уайт през ноември 2004 г. Заедно са 11 години, а през 2015 г. се развеждат.

Рон предлага брак на Кристъл, докато все още е женен за осмата си съпруга.

Източник: profit.bg

Подобни статии

Top