Дядо се строполи на площадчето пред Дома на културата, по-късно почина

Възрастният мъж починал в линейката по пътя за болницата

78-годишен мъж падна в безпомощно състояние на земята пред Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив пред очите на минувачите, научи DCNEWS от очевидци. Малко по-късно възрастният човек е починал по пътя за болницата, уточниха за DCNEWS от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

Инцидентът е станал около 13.00 ч., тогава е подаден и сигнал на спешния телефон 112, откъдето са предали информацията на дежурния в Четвърто РУ.

По първоначални данни дядото е бил изписан днес от пловдивска болница и е бил заедно със сина си, който го е придружавал. Синът повикал такси, за да се приберат вкъщи, но в близост до бившия Синдикален дом на човека му станало лошо в колата и таксиджията спрял, за да може той да излезе от таксито и да подиша чист въздух. Когато слязъл от таксито възрастният мъж започнал да се задъхва, посинял и паднал на земята в безпомощно състояние.

При пристигането си на място полицаите повикали и линейка, която качила припадналия дядо и потеглила към болницата. Минути по-късно дядото издъхнал в ръцете на сина си в спешния автомобил.

По случая няма да бъде образувано досъдебно производство, допълниха от ОДМВР-Пловдив.

Подобни статии

Top