ДЮШ на Ботев възстановява тренировъчния процес във вторник

Ето разпределението на треньорите за различните набори от новия сезон

Детско-юношеската школа на Ботев (Пловдив) възстановява тренировъчен процес. След над 2-месечно прекъсване, малките „канарчета“ ще се завърнат на тренировъчните терени на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Първата си тренировка „жълто-черните“ юноши ще направят на 26-ти май (вторник). Пълният график на тренировъчния процес ще бъде обявен в понеделник (25.05), като тренировките ще се провеждат при пълно спазване на мерките за сигурност.

В същото време от клуба обявиха решенията на Съвета на директорите от заседанието, проведено в понеделник, 18 май:

Считано от новия футболно-състезателен сезон 2020/2021, треньорите в школата на ПФК Ботев (Пловдив) водят поверения им набор в рамките на една футболно-състезателна година.

Единствено Съвета на Директорите на ПФК Ботев АД и неговият председател, след доклад на директор ДЮШ, могат да решат, при добри резултати и класиране от изминалата футболно-състезателна година, наборът да бъде воден от същия треньор максимум още една година.

Във връзка с решението на СД и след анализиране качествата на треньорите, директор ДЮШ на ПФК Ботев (Пловдив) – Димитър Младенов, предложи следното разпределение на треньорския състав за сезон 2020/2021:

Набор 2013: Илиян Гаров

Набор 2012: Димитър Пашев

Набор 2011: Минчо Цветанов

Набор 2010: Васил Стефанов

Набор 2009: Румен Байрев

Набор 2008: Милен Кунчев

Набор 2007: Стефан Стоянов

U15: Стоян Ангелов с помощник Васил Стефанов

U17: Георги Онов с помощник Минчо Цветанов

U19: Петър Пенчев с помощник Илиян Гаров

 

Подобни статии

Top