Джарел Милър с втора положителна допинг проба

Окончателно пропадна мачът му с Антъни Джошуа, Кобрата отказал и заради аркадата си

Джарел Милър е дал още една положителна допинг проба, което вече със сигурност го премахва от сметките за съперник на Антъни Джошуа, обяви промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

Милър е със спрян лиценз за уговорения сблъсък на 1 юни заради положителна проба, взета на 20 март. Сега според Хърн Милър се е провалил на „втори различен тест за друга субстанция“. Освен това Хърн обяви, че заместникът на Милър за съперник на Джошуа ще бъде обявен през следващата седмица.

В същото време стана ясно, че отнетият боксов лиценз на Кубрат Пулев за щата Калифорния не е единствената причина за това българските фенове да не могат да се насладят на мач между него и световния шампион Антъни Джошуа. Едър Хърн е провел разговор с Боб Аръм, но агентът на Кобрата е отказал заради краткия период за подготовка.

Американските медии разкриха още една причина за невъзможността да има мач Джошуа – Пулев. Тя е здравословна и е свързана с аркадата над веждата, която Кобрата получи в мача с Богдан Дину. Оказа се, че според правилата на Атлетическата комисия на щата Ню Йорк трябва да мине определено време от заздравяването на подобна тежка рана, за да получи лиценз за битка на територията му.

Подобни статии

Top