Джени Суши иска половин милион долара от Кобрата

Обезщетението ще надхвърли двойно сумата от 250 хиляди, която Кубрат Пулев заработи от победата над Дину

Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за сексуален тормоз, е твърдо решена да прибере тлъсто обезщетение. Ако българският професионален боксьор бъде признат за виновен, сумата ще надхвърли значително спечеленото от него от първия му мач в САЩ. Кубрат Пулев се изправи срещу Богдан Дину, за което според изданието е заработил за своя триумф 250 хиляди долара.

Джени Суши, която обяви, че целувката на Кубрат Пулев е нанесла сериозни травми върху психиката й, търси обезщетение от 600 хиляди долара. Репортерката иска да спечели 300 хиляди долара,  а останалите 300 хиляди са за адвокатски хонорари. Американската журналистка нае изключително скъп специалист, който да защитава правата й – Глория Олред.

Изслушването на Калифорнийската атлетическа комисия ще определи дали Кубрат Пулев ще получи лиценз за мач.

Заради движението #МеТоо в САЩ, а и разпространението му в цял свят, Кубрат Пулев има основания да се притеснява за случилото се. Видео доказателства, както и показания на свидетели ще бъдат разгледани.

Решен да не плаща баснословната сума по-голяма от половин милион долара на Джени Суши, боксьорът и неговият щаб твърдят, че има сериозна доза провокация от страна на репортерката. Адвокатите на Кубрат Пулев твърдят още, че той е загубил и сериозно количество кръв по време на мача с Богдан Дину, както и че е получил удари в главата, което може да е оказало влияние при интервюто.

В последствие, след разразяване на скандала от страницата Pulev Sport разпространиха ексклузивни кадри от купона след мача. На тях се вижда Джени Суши танцува в скута на един от приятелите на българския боксьор, чието лице остава замаскирано на кадрите.

Всичко тръгна от наглед една безобидна целувка след интервюто на репортерката с Кубрат Пулев. Първоначално репортерката подходи с усмивка и дори благодари на боксьора, но след намесата на главния редактор на медията ѝ Майк Диксън, се стигна и до ангажирането на Глория Олред и делото срещу българина.

Подобни статии

Top