Джени Суши поиска лиценза на Кобрата! (ВИДЕО)

Целувката ще струва скъпо на Кубрат Пулев, мениджърът Ивайло Гоцев и брат му Тервел го защитиха и разкриха истината за алчната журналистка

Адвокатът на репортерката Джени Суши – Глория Олред поиска професионания лиценз на Кубрат Пулев. Юристът обяви претенциите и действията, които ще бъдат предприети спрямо българския боксьор на брифинг, който даде съвместно със своята клиента.

Както е известно, репортерката на Vegas Sports Daily бе целуната от Кубрат Пулев след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния. Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. В последствие го свали. Малко след това стана ясно, че дамата възнамерява да търси правата си в съда.

„Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната комисия в Калифорния да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме“, обяви 77-годишната Олред, която има богат опит в делата за защита правата на жените.

„В средата на интервюто Пулев сграбчи лицето ми и ме целуна. Аз бях шокирана и засрамена, и не знаех как да отговоря“, сподели самата Джени Суши и продължи: „След това отидох да прибера нещата в чантата си. Той ме сграбчи за задните ми части с двете си ръце и отмина без да каже нищо. Почувствах се неудобно и разстроена от това, че Кубрат Пулев се отнася с мен по този непрофесионален начин. Не съм го окуражавала, нито съм се съгласявала да ме сграбча за лицето, или опипва отзад“.

При прибирането си в България Кобрата демонстрира спокойствие по темата, като заяви, че „журналистката е искала много повече от целувка“. Братът на Кубрат – Тервел – на свой ред, разказа, че по време на партито на българите в хотела след успешната галавечер в Калифорния, Джени Суши се е целувала с още двама души.

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев коментира пред NOVA възможността професионалният лиценз на българския боксьор да бъде отнет. Според Гоцев шансът това да се случи е 0%.

Както е известно, репортерката Джени Суши заведе дело срещу по-големия от братя Пулеви за целувката след победата му над Богдан Дуни в Калифорния. Тя нае един от най-добрите адвокати отвъд океана в областта на защитата правата на жените – Глория Олред, която заяви, че с клиетката ѝ искат лицензът на Кобрата да бъде отнет.

„Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0 %, според мен. Но както всяка битка, и тази ще има рундове. Сега ще изживеем лека драма извън ринга. Това е шоубизнес, ние сме в Америка, всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път, но просто тя излиза много неподготвена. Има неща, които ще излязат наяве и ще се разбере кой откъде е “, каза Гоцев.

По-малкият от братята Пулеви – Тервел – коментира полемичната целувка на брат му. Тервел разказа, че на партито на българите след успешната гала в хотела, въпросната представителка на медиите се целувала с още двама.

Самият Тервел постигна 13-ата победа в професионалния бокс, като подчини Мич Уилямс в същата галавечер. Двубоят бе тежък за българина, а след края му стана ясно, че е получил фрактура на ръката.

„Не съм виждал в такива трудни мачове Кубрат да излиза с такава силна игра. Той бе много щастлив. Виждаше как губи, в 4-ия рунд мина през ада, спечели и бе щастлив. Целувката – направи го, не мисля, че е толкова виновен, няма да се фокусирам в действието му. Само ще кажа, че на партито в хотела ни въпросната журналистка дойде и се целува с още двама души. Видях ѝ поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14-15 бяхме там, свидетели. Абсолютно, беше си по-близка с някои, но какво е ставало, не знам. Легнах си. Аз не видях суши“, каза Тервел Пулев.

Подобни статии

Top