Джулиана Гани и Мегз се хванаха за косите

Този сезон на VIP Brother, който според слуховете може да се окаже и последен, надминава всички издания със скандалите между участниците

Шеф Петров, Мария и Мегз ни предложиха серия от излагащи ги ситуации в надпреварата всеки да изтъкне егото си, комплексите си, а и за малко повече PR. Отскоро с двата крака и бутонките напред влезе футболистът Даниел Златков, който бе заплашен от готвача, че ще бъде „порен като агне“.

Снощи пък станахме свидетели на женски двубой с главно действащо лице този път беше Джулиана Гани. Силиконката завъртя интрига, че чула от майка си как Каканашева удряла своята майка. Дизайнерката изпадна в истерия, обяснявайки, че майка ú е най-важният човек в живота ú и никога не би си позволила да вдигне ръка. В типичния си скорострелен и неразбираем език тя нападна Гани и потърси обяснение, а в един момент дори опряха глава в глава, на косъм да стигнат до саморазправа.

„Ти казваш пред цяла България, че съм била ударила майка си, ти нормална ли си, бе?“, попита Каканашева. Смятаната за най-глупава в къщата Гани не закъсня да покаже, че и тя поназнайва просташкия език и може да заплашва.

„Не мога да те виждам, разбираш ли? Ти си ненормална кукувица. Не мога да те дишам бе, ти си ненормална, психически неуравновесена жена“, стреля словесно Мис Силикон, чийто изказ пък е в пълен контраст – провлачен, с акцент и рядко съставен с повече от едно просто изречение. След което квалифицира Мегз като „Мухла“.

Двете имат и регионален спор кой е по-голям гражданин – Гани била от Пловдив, а Мегз от Раковски.

По-късно пред съквартирантите тя каза, че вярва на разказите на своята майка, а „не на това чучело“.

Ето какво заяви и майката на популярната дизайнерка от Раковски:

„Днес станах свидетел на нещо, което ме изуми, а вярвайте ми трудно може нещо да ме изкара извън аурата ми. А именно, как в душата на една на пръв поглед, млада девойка видях съсухрена от злоба и ненавист старица! Защо умишлено искаш да нараниш някой, аз не го разбирам, а вие? Няма да я порицавам, бих и дала съвет… Джулиана Гани, надявам се да съм изписала правилно името ви, лъжите които изрекохте, предадени уж от „вашата майка“, не биха ви били полезни с нищо, не задържайте тази жлъч в себе си, защото тя внася отрова в кръвта, а това ще доведе към болезнени спазми и гърчове, преждевременно остаряване, дано не е късно вече! Мисля, че това внимание към девойката е достатъчно! А пък и който, каквото си направи, никой друг не може… В живота си съм се сблъсквала с много и различни характери, това не ме плаши, напротив мотивирало ме е, и не съм се отказала да вярвам, че все пак в дъното на всяко едно човешко същество има частица добро! Другата личност не мисля да я коментирам, не желая! Дори самата мисъл ме обижда!“.

Източник: dnes.bg

Подобни статии

Top