Джулиана Гани се оплака, че гърдите ú били много големи (ВИДЕО)

Силиконовата фурия Джулиана Гани вече е досадна с парадирането с огромния си изкуствен бюст. При вчерашното ú участие в „Черешката на тортата“, тя не спря да говори пред гостите си за имплантите, които има.

Тази седмица в кулинарното риалити гледаме вечерите на Гани, Лейди Би, Ева Найденова от „Тоника“, рапърът Бобо и бийтмейкърът Искрен Тончев-Искрата.

„Честна силиконска!“, явно е любимата реплика на Джули, която си повтаряше само това, а за капак подари на гостите си статуетка с изваян бюст.

Неизменна тема на вечерята на риалити звездата беше гръдната обиколка. В нея особено се включи и гласовитата ар енд би дива Лейди Би. За разлика от плеймейтката, тя може да се похвали с напълно натурален бюст.

„Смален, но е достатъчно голям след раждането… Имах много голям бюст преди години, но го смалих и сега е като на 15-годишна, естетично издържан“, отсече Бойка Щерева, както са истинските имена на артистичната натура.

Гани пък ú пригласяше: „По-големи няма да правя. Заричам се, честна силиконска! Даже, тези са ми в повече, но каквото било – било!“, разкая се брадърката.

Подобни статии

Top