Джулиана Гани стана Мастър шеф

От края на май бившата брадърка Джулиана Гани ще може да говори компетентно не само за силикон, конкурси за красота, сватби, танци и пластични операции, но и за храна.

Малката Джулка, както започнаха да я наричат в къщата на Големия брат, е една от участничките в единадесетия сезон на „Черешката на тортата“, който стартира на 30 май.

За своето представяне тя заложи на супер ексцентрично ястие-кавърма със сьомга. Манджата, типично българска, се готви със свинско или пилешко, но явно Гани е решила да се направи на Мастър шеф и да я подобри, като използва риба.

Силиконката се аргументирала, че така ястието е и доста по-диетично, разказа за Hotnews.bg участник в снимките. От 30 май всяка делнична вечер идва с кулинарен многобой между любимите ни звезди.

Сред участниците този сезон, които ще демонстрират шеф умения, са Веси Бонева, Дичо, Цветомир Иванов – Цецо, Джулиана Гани, Искрата, Бобо.  Първата седмица на любимото кулинарно развлекателно риалити „Черешката на тортата“ започва с певицата и продуцент Веси Бонева, рок идола Дичо, водещия на „Семейни войни“ Цветомир Иванов – Цецо и Деси Цонева.

Подобни статии

Top