Джулиана Гани върти манджи в „Черешката“

Четири музикални звезди и една мис смайват телевизионните зрители с кулинарни умения следващата седмица.

Новата кулинарна седмица ще открие Мис Силикон Джулиана Гани. Красавицата с пищни форми приготвя пищни гозби за своите гости.

В менюто си залага на салата с лек екзотичен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта, две основни ястия и домашно приготвена торта с маскарпоне.

Вниманието към детайла, балансираното съчетание на вкусове и забележителните презентации на ястията изненадват участниците.

Топлата обстановка и положително настроение в дома на Джулиана поставят силен старт на новата седмица, а закачливите индивидуални подаръци за гостите са идеален завършек на вечерта.

Втората вечер кухнята се превръща в сцена за легендарната изпълнителка Ева Найденова от „Тоника“. Дамата със славен глас е готова да задоволи всеки каприз на небцето с богато меню.

Плата от плодове и сирена, свежа салата със семена, ордьоври по норвежка рецепта, основно ястие и пресен чийзкейк оставят участниците без дъх. Забавлението и приятните разговори кипят, а музикалните изненади тепърва предстоят.

Следващият домакин в кулинарното дерби е рапърът с гвинейски корени Борислав Димитров – Бобо. Певецът е творец както в студиото, така и пред фурната.

Пеейки в кухнята, Бобо успява да приготви свежа салата с изкусителен дресинг, селекция от сирена и плодове за придружаващото питие, основно ястие с кореноплодна гарнитура, а сладкият финал на менюто е шоколадов мус с карамелизирали лешници.

Гостите се наслаждават на изискана обстановка, вкусни ястия и изненади с щипка адреналин.

За своята вечер R&B изпълнителката Лейди Б съчетава традиционно меню с нетрадиционни презентации.

Салата с риба тон, таралежи със скариди и кюфтенца, основно ястие с пилешко месо и пухкав десерт със специален аранжимент печелят симпатиите на участниците. Вечерта е изпълнена с ведро настроение и изненади, атрактивни като самата домакиня.

Кулинарните си заложби ще разкрие и изпълнителят Искрен Тончев – Искрата. Младият талант демонстрира усет към музиката и здравословните рецепти. Четиристепенното му меню включва 3-етажна салата, хумус, швейцарско основно ястие и ефирен сладко-кисел десерт.

Добрият домакин се грижи за положителното настроение на гостите си през цялата вечер, а изненадата му разкрива съвременните методи за създаване на музика.

 

Подобни статии

Top