Eксклузивно: Заловиха Райфъла!

Обявеният за национално издирване по-рано днес пловдивски бизнесмен Атанас Червенков – Райфъла, по непотвърдена информация, е задържан.

Бизнесменът се укрил след палежа на автомобилите на бившия депутат Антоний Йорданов.

Днес четирима футболни фенове бяха задържани с постоянна мярка „Задържане под стража“ за подпалването на три автомобила – два от които на фирма на бившия депутат и неговата дъщеря Стефка.

Третата опожарена кола била ползвана от Павлина Хараланова, служителка на Червенков, за опит за отвличането на която, бяха осъдени двама души.

Междувременно от пресцентъра на Областната дирекция на полицията обявиха, че главният секретар на МВР Светлозар Лазаров идва утре в Пловдив за пресконференция.

На нея ще бъдат обявени подробности за неутрализирана престъпна група, съпричастна към тежки криминални престъпления, извършени на територията на област Пловдив, включително опит за убийство, палежи и други силови методи за уреждане на взаимоотношения.

Ще присъстват главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, окръжният прокурор Румен Попов и директорът на ОДМВР – Пловдив Пламен Узунов.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top