Еди Хърн иска Джошуа и Пулев в „Роял Албърт Хол“ или „Олимпия“ през октомври

Британецът Дерек Чисора, когото Кобрата победи в 12 рунда, предупреди сънародника си, че българинът е много опасен

Промоутърът на световния шампион Антъни Джошуа – Еди Хърн, иска да организира двубоя между Ей Джей и Кубрат Пулев на популярно място в Лондон, но със сравнително малка тълпа. Хърн планира локацията да е някоя измежду „Роял Албърт Хол“ или „Олимпия“, където да се поберат около 1000 души, а самият мач да се проведе през октомври.

„Наистина искам да направя двубоя във Великобритания. Затова, ако Ей Джей се боксира през октомври или ноември, защо да не е в „Роял Албърт Хол“ или „Олимпия“, където да съберем 1000 души. Събитието е с подходящ блясък, за да накараме хората да похарчат много пари с вечеря преди двубоя, парти и напитки, като всеки да е на два метра дистанция един от друг“, заяви Хърн пред BoxingScene.com.

Промоутърът сподели мнението си и за информациите за провеждането на мача в Хърватия.

„Не сме имали официално потвърждение на оферти от Хърватия, но сме отворени за разговори. Изглежда като фантастична арена. Ако сделката беше добра, нямаше да имаме проблем да я разгледаме“, добави Хърн.

В същото време британецът Дерек Чисора, когото Кобрата победи в 12 рунда, предупреди сънародника си AJ, че няма да му бъде лесно срещу българина.

„Пулев е издръжлив и има трудно преодолим европейски стил“, убеден е Дерек Чисора, когото Кубрат победи след 12 рунда изключителна тактическа битка за европейската титла в тежка категория в Хамбург през май 2016 г.

Чисора очаква Пулев да избере тактика, която да неутрализира силните страни на Антъни Джошуа.

Сямият той пък трябваше да се изправи срещу Олександър Усик на 23 май, но мачът бе отложен заради коронавируса. Той обаче вече мисли за чисто британски сблъсък срещу Джошуа, ако и двамата спечелят съответно срещу Усик и Кобрата, съобщи bTV.

Подобни статии

Top