Един Хърн: Мачът Джошуа - Пулев ще бъде без публика! - DC news

Един Хърн: Мачът Джошуа – Пулев ще бъде без публика!

Това е огромно разочарование, само правителството може да разреши определен капацитет от зрители, но вече няма много време

Дългоочакваният мач за световната титла във версия IBF между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа най-вероятно ще се проведе пред празни трибуни. Това обяви промоутърът на британеца Еди Хърн пред ESPN. Той обясни, че се надява да уреди лондонската зала „О2 Арена“ за сблъсъка между двамата боксьори, като се очаква двубоят да се проведе през декември.

„Вече се примирихме с факта, че Антъни ще се бие само веднъж през тази година. Затова искахме да му дадем шанс да играе пред огромна публика. За съжаление явно мачът срещу Пулев ще бъде пред празни трибуни.

Много се надяваме да получим разрешение да пуснем публика, но сме зависими от решенията на британското правителство. Дали въобще ще допуснат вътре зрители, ще отворят 50% от капацитета или 100%. На правителствено ниво има да се свърши много работа, а времето става все по-малко. Разочароващо е, но се готвим за мач без публика“, каза Хърн.

 

Подобни статии

Top