Efirbet: „Efbet е букмейкърът с най-голямо разнообразие от оферти за родния шампионат“

Розалин Петков: Концесиите на Ботев Пд не вървят

След като декември е наситен със спортни събития и сериозно количество дербита, букмейкърите се подготвят за атрактивни коефициенти и бонуси. Разнообразието и коледните промоции допринасят допълнително за добрия спортен дух и по-сериозните емоции. Именно по тази причина е редно да обърнем внимание на футболните изяви от родния шампионат. Редица букмейкъри – родни и чужди – обръщат особено внимание на нашето първенство и разполагат с разнообразни пазари и възможности за печалба, но никой не може да разбере футболните страсти така, както родните букмейкъри.

Ориентирани именно към това първенство, някои предложения на Ефбет не могат да се пренебрегнат, особено ако сте роден запалянко. Като основен спонсор Ефбет има основание да предлага сериозни коефициенти за всяко футболно дерби. Освен възможност за печалба, играчите практически инвестират в спорта и позволяват неговото значително подобряване. И ако често откривате повече емоции и адреналин на родния стадион, препоръчваме да се запознаете и с предложенията на Ефбет. Родният букмейкър стана предпочитан избор за правенето на залози по няколко причини. Освен разнообразни пазари и професионална работа, тук може да откриете един много специален фактор, с който всяка печалба се повишава значително – бонусите.

Букмейкърът изпъква сериозно над останалите с три основни ефбет бонуса, които не само ще гарантират сериозни печалби, но със сигурност ще върнат повече зрители пред екраните – препоръчваме да се запознаете по-обстойно с тях.

Ефбет е известен с посрещането на нови играчи и веднага след регистрация е готов да предложи 100% удвояване на депозита. По този начин се увеличават възможностите за поставяне на залог, възможностите за печалба и шансът да станете по-сериозен футболен почитател.

Тук сме длъжни да напомним, че Ефбет предпочита своите играчи да печелят и отдавна предоставя функцията кеш-аут за  изтегляне на залог. По този начин нито един играч няма да остане с негативни спомени от първите си направени онлайн залози. Нещо още по-приятно е присъствието на бонуса „efbet Лига“. В него участват всички играчи, без значение дали да са спечелили или не.

След края на всеки кръг се теглят трима участници на случаен принцип, които могат да получат бонус от 500 лв. Единственото условие за участие в томболата е поставянето на залог на поне един мач от родното първенство. С други думи е възможно дори да сте забравили, че любимият отбор не се справи толкова добре, но именно този залог да се окаже печеливш в томболата.

Залозите отдавна не се правят само на място при букмейкърите, преминаването в онлайн платформите е до голяма степен улеснение, но нека не забравяме, че Ефбет имат още едно интересно предложение. Техният специален бонус „Събитие“ е специално предложение за всички играчи, които са решили да посетят спортното събитие.

Организираните събития са предимно от букмейкъра. Идеята е, че всеки може да спечели такъв бонус, но за целта ще трябва да се разходи. Предложението е доста оригинално, имайки предвид, че всеки играч ще попадне в приятелска атмосфера и ще може да наблюдава спортно събитие с приятели и дори може да спечели бонус. Определено е интересно предложение, имайки предвид, че подобно няма да откриете с роден билет. Социалният фактор винаги е печелил повече почитатели.

Комбинацията от тези три предложения и сериозните коефициенти за родното първенство без съмнение дават повече възможности за онлайн залози и печалби, превръщайки Ефбет в предпочитан букмейкър.

Подобни статии

Top