Екипът на „Индра“ вече работи на място в Пловдив

Испанците отстраняват проблемите по системата за управление на градския транспорт

Eкип от четирима експерти на испанската фирма „Индра“ пристигна в Пловдив и вече работи за решаване на проблемите със системата за управление на градския транспорт, съобщиха от пресцентъра на Община Пловдив.

„Испанските специалисти се сработват бързо и ефективно с нашите експерти. Стремим се в максимално кратки срокове пропуските да бъдат отстранени и системата да заработи нормално, така че да предоставим качествена услуга на гражданите – електронните табели по спирките да дават коректна информация, а автоматите за електронно таксуване да работят безотказно“, заяви по този повод заместник-кметът по транспорт Тодор Чонов.

Директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков посочи на свой ред, че се работи по различни части от системата и екипът е в непрестанна връзка с колеги от централата на фирмата в Испания.

Кметът Здравко Димитров постави сред основните си приоритети решаването на проблемите, свързаните с транспортния проект. По негово настояване в средата на януари за среща в Пловдив дойдоха представители на мениджърския екип на „Индра“. Оказа се, че те не са запознати със ситуацията и се ангажираха до края на януари да изпратят хора, които да отреагират на място.

Подобни статии

Top