Екипът на новата българска комедия „Голата истина за група Жигули“ се среща с пловдивчани 

Режисьорът Виктор Божинов, актьорите Мая Бежанска, Филип Аврамов и др. ще участват в срещата

Пловдивчани ще имат уникалната възможност за среща с екипа на най-новата българска комедия „Голата истина за група Жигули“ ден след премиерата на филма. Това ще стане в днес, 17 април, в клуб Fargo от 18:30 часа, между прожекциите в арт киното на Пловдив LUCKY Дом на киното.

На срещата-разговор ще присъстват режисьорът Виктор Божинов, актьорите Лилия Маравиля, Мая Бежанска и Филип Аврамов /Фицата/, сценаристът Ваня Николова и продуцентът Кръстьо Ламбев.

Ударен диалог, комични обрати и силна актьорска игра изпращат зрителите в историята на бившите музиканти, които се разделят преди повече от 30 години. Изглежда, че няма нищо, което да ги събере отново, но един прекрасен ден, почти насила, те са принудени да застанат отново рамо до рамо. Двигател на тежката мисия е бившият лидер на групата (Михаил Билалов), който спешно търси пари, за да изпрати дъщеря си (Климентина Фърцова) в музикална академия в Лондон. Творческите вражди и недоизказаните чувства в бившата банда трябва да останат в миналото, само че с всеки изминал ден мисията изглежда все по-невъзможна.

Пловдивчани могат да гледат филма с прожекции всеки ден в LUCKY Дом на киното.

Подобни статии

Top