Екшън на ул. „Цветарска“, мъж потроши колата на съсед с дървен прът

Между двамата тлеела продължаваща вражда, свързана със спор за ползване на имот

Междусъседски скандал взриви улица „Цветарска“ в неделния ден, разказват от полицията в Пловдив. Сигналът е получен около 2,15 ч в Първо РУ. На място е изпратен автопатрул, който установил, че 47-годишен пловдивчанин е нанесъл множество удари с дървен предмет по лек автомобил „Ситроен“, собственост на 33-годишен мъж, който обитава жилище на адреса.

В следствие на нанесените удари по автомобила са счупени преден обзорен и прозорец на лява врата, двата фара и страничното огледало. Установено е, че между двамата мъже има продължаваща вражда, свързана със спор за режим на ползване на имот.

Лицата са познайници на полицията, тъй като по въпросния спор има множество образувани проверки и досъдебни произвоства. Случаят е докладван на прокуратурата за произнасяне по компетентност.

Подобни статии

Един коментар

  1. Мария Илиева написа:

    Браво на първо РПУ!! Установил, че 47 годишен мъж разбил кола! И Как го установиха! С голи ръце ли я е разбил! Къде е този дървен предмет? Аз бях там! Претърсваха и какво намериха…нищо! А този 33 годишен наркоман от ул. Цветарска 4
    .. като за една година преби съпругата на 47 годишния човек три пъти! Счупен нос, разкъсан мускул на крака и множество удари в главата на една жена…майка на две деца! И всичко това пред очите на децата и! Разбити прозорци на апартамент…собственост на 47 годишния мъж! Камъни в апартамента пред очите на децата му!!!Къде са органите на реда? Множество производства, множеството жалби! Нищо! Кой баща, съпруг би понесъл това? Кой баща и съпруга не би защитил семейството си от едни наркомани и алкохолици!

Top