Екскурзии в Космоса предлагат млади предприемачи на ТФ ФЕСТ 2019

Изложителите демонстрират продукти и услуги в широк спектър от браншове, но с обща тенденция – да изразяват креативното мислене на младите хора.

Млади предприемачи предлагат космически екскурзии по време на изложението на учебно-тренировъчните  фирми ТФ ФЕСТ 2019. Това е една от новостите на форума, който  се провежда на 18 и 19 април в Международен панаир Пловдив.

Участниците са над 800  от седем държави: България, Албания, Армения, Македония, Молдова, Румъния и Сърбия.

117 учебни предприятия към средни и висши училища, бизнес и неправителствени организации се включиха в 22-ото издание на ТФ ФЕСТ.

Изложителите осъществяващи дейност в различни сфери: финанси и застраховане; козметика, бижута и облекла; храни и напитки; подаръци и сувенири; организиране на събития и туризъм; реклама; информационни технологии и техника; автомобили и транспорт; образование и други. За първи път се представят и тренировъчни фирми от малки населени места.

Една от новостите, презентирани  на ТФ ФЕСТ 2019,  е лятното европейско училище „Плюс“. Идеята на иновативния  проект е да предложи образователни занимания на български и английски език,  приключения  и спорт за деца на възраст от 6 до 10 години.  Те ще получат знания в различни тематични области и ще се забавляват.

Училището ще функционира от 1 юни до 10 септември в  Европейското висше училище по икономика и мениджмънт-Пловдив, което създаде първата в България тренировъчна данъчна агенция.

Образователни услуги, сред които обучение по китайски език и диетология, предлага и учебното предприятия „За бъдещето“ с амбицията да подготвя лидери.  

1 2

Подобни статии

Top