Електронна музика и качествен звук тази вечер в „Капана“

Melformator  представя  музика от градовете –кандидати за Европейска столица на културата

Пловдив, София, Варна и Велико Търново намират пресечна точка в клуб VOID в Капана на 23-и март от 22.00 часа, когато зад пулта застават четирима артисти от четирите града -кандидати за европейска столица на културата.

В събитието Cardinal Direction, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019, ще се изяви варненецът Живко Събев (Saffron) с музикалната платформа  THAT DIVINE и неговото схващане за електронна музика и висококачествен звук.

Пловдив, като домакин, ще бъде представен от Самуил Кехайов, съосновател на Мелформатор и Деница Чакърова от платформата GOOD VIBES.

Старата столица Търново ще се представи с еклектичния подход към музиката на Димитър Стоянов (ebbesen), чийто стил повлиян от звука на Чикаго и Детройт ще се смеси на пулта с italo, wave, funk и disco.

Концепцията на организаторите за Cardinal Direction има за цел да напомни, че качествената музика може да е навсякъде и да пристигне от всички краища на света за радост на меломаните. Именно за тях със своята „Фонотека Електрика“ от София пристига Александър Владимиров с артистичния псевдоним Скашо.

Събитието е трето от поредицата Club Culture, която дава поле за изява на млади диджей артисти и обогатява клубната култура в Пловдив.

 

Top