Елена Коларова ще бъде част от първия отбор на Марица

Центърът и Ива Дудова, които станаха бронзови медалистки от Балканиадата в Туция, ще се присъединят към отбора директно в Истанбул за мача срещу Фенербахче

Центърът от школата на Марица (Пловдив) Елена Коларова ще бъде част от първия отбор на клуба. Тя ще замени сръбкинята Николина Ашчериш, която отиде в Румъния. Елена Коларова е от Бургас и започва кариерата си в Дея Волей (Бургас). От лятото на миналата година е в школата на Марица.

Коларова е националка в отборите до 16 и 17 години, с които има и три медала. През миналата година отборът до 16 години стана бронзов медалист на Европейското първенство по волейбол, а тя има още и сребърен и бронзов медал от Балканиадите през миналата и през тази година. Елена Коларова ще бъде и най-младата волейболистка в първия отбор на Марица. Тя е на 15 години и минава с няколко месеца Ива Дудова.

Волейболистката заедно с доскорошната най-млада състезателка в Марица Ива Дудова участваха на Балканиадата в Турция и завоюваха бронзов медал. Двете ще се присъединят към отбора директно в Истанбул и ще бъдат в групата за двубоя с Фенербахче Опет (Истанбул) от Шампионската лига.

Подобни статии

Top