Емоции или добри доходи ни очакват през първата есенна седмица? Седмичен хороскоп за 23-29 септември

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица голяма част от вас ще очакват новини свързани с хора от кръга роднини.  През тези седем дни ще ви се наложи да се ангажирате с важни за семейството ви документи или други административни дела.  Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с деца, независимо дали са ваши собствени или работата ви е свързана с деца.  Предстоят събития, срещи и разговори, които ще определят ваши решения и действия през близките няколко седмици и месеци. През този период може да очаквате новина или събитие свързано с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Като цяло това ще бъде седмица, в която трудно ще намирате време лично за самите себе си. Винаги ще възникват някакви нови ангажименти или задачи. Ще ви се наложи да изпълните обещание или уговорка, която имате с човек, който най-вероятно живее в друго населено място.  През седмицата може да очаквате гости в дома си или ще присъствате на събиране в дома на роднини, приятели. Жените Овен ще имат  интересна седмица във финансов план, тъй като ще възникват неочаквани ангажименти, получаване на ползи от допълнителни ангажименти или ще получат неочаквани приходи.  Мъжете ще търсят обяснение на провали на техни планове или действия. Ще сте склонни да търсите грешки в собствените си действия или илюзии, но реалистично ще гледате и на въздействието на различни обстоятелства.

Телец

През тази седмица ще имате възможност да възстановите свои загуби или лични контакти. През тези седем дни ще възникнат благоприятни за вас нови възможности или ще създадете отношения с хора, които ще ви помогнат да разрешите проблеми, ситуации и др. Съдбата ще ви обезщети по някакъв начин за една загуба през тази година. През тази седмица добро развитие ще имат любовните ви отношения. Ще имате желание и възможност да разговаряте за бъдещи общи действия и начинания.  Това ще бъде благоприятно време за пътуване свързани с любими хора. Добро развитие ще имат ваши професионални дела с хора или институция от друга град (държава).  Сега обаче лесно ще се разкрият тайни или задкулисни действия, които ви засягат пряко. През седмицата бъдете предпазливи, но не конфликтни във финансови отношения с жени.
Жените Телец ще са много подозрителни към добрите думи и комплименти на човек, който не е от собственото им семейство. Ще търсите причина за подобно отношение, тъй като интуицията ви подсказва, че този човек търси някаква облага или изгода от вас.  Избягвайте хитрости, неискренни обяснения за неща, за които всъщност трябва да бъдете откровени и директни. Подобни действия от ваша страна могат да създадат нежелани усложнения в делата или в отношенията ви.  Мъжете ще са нетърпеливи и докачливи. Това ще бъде проблем както в личните ви, така и в професионалните ви отношения. Ще влизате в конфликт, с идеята че защитвате своята кауза, но действителността не е такава…

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top