Енджи Касабие разкри как най-лесно за 3 дни се свалят 3 килограма

ВИП съквартирантката и диетолог – Енджи Касабие предлага скоростна диета

Само за три дни ще се сдобиете с перфектен външен вид.

Методът на ливанската красавица е само за хора, които спешно се нужно от сваляне на килограми.

Тя се нарича ултра бърза диета тъй като се провежда само три дена, в които ще се разделите с три килограма. А при някои хора може да се свалят и повече кила, пише „Блиц“. Ако не сте доволни от резултата или имате нужда да свалите допълнително бихте могли да я повторите. Но е задължително да се направи пауза от един ден. В който е позволено да се яде всичко.

През първия ден в менюто се включват само пилешки гърди. Които са разделени на три или четири порции по равно.

През втория ден се хапва само телешко месо. Позволени са 300 грама. Които също се разделят на три порции. Месото е необходимо да се приготви без допълнителна мазнина, предават от електронното издание zdravno.net.

Третия ден не се приема храна, само се пие чай. Позволени са до 5 чаши от полезната напитка. Също разпределени равномерно през целия ден. Между интервалите се поема допълнително значителни количество вода. Този ден се нарича детоксикиращ. Целта е да се изчисти тялото от натрупаните токсини, а приема на вода създава и чувство за засищане.

Доктор Енджи Касабие дава съвет преди да преминете към три дневната диета предварително да намалите храната няколко дена преди това. Тялото няма да се стресира от нискокалоричния режим и ще е подготвен на това, на което ще го подложите.

Подобни статии

Top