Ераносян пожела успех на любимото си Локо

„Черно-бялата“ легенда, под чието ръководство тимът спечели историческата си шампионска титла, поиска футболистите да покажат самочувствие и на чужд терен

Легендата и като футболист, и като треньор на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян пожела успех на отбора в решаващия втори мач с чешкия Словачко.

„Много искам отборът да успее да задържи аванса, който си извоюва с късния гол в първата среща. Ще стискам здраво палци на Локо и на останалите наши отбори. Чехите са добър отбор, но не са извънземни. Отборът трябва да покаже характер, но има нужда и от късмет. След това го чака много тежко препятствие в лицето на Копенхаген, но за всички ще е добре Сашо Тунчев и момчетата му да успеят да изпълнят целта си“, коментира Едо пред „Мач Телеграф“.

„Футболистите и на Локомотив, и на всички български отбори трябва да показват самочувствие. Няма от какво да се притесняваме и да се подценяваме. Да, чехите бяха на европейското първенство и играха силно, но и ние имаме своите силни страни. Не бива да изпускаме и най-малките шансове, при които ни се отдава да ги покажем. Европейското участие е цел, която се преследва месеци наред и за всички, които сме свързани с тази игра е добре да имаме повече победи“, добави специалистът.

„Надявам се ЦСКА също да отиде напред. Стойчо Младенов ми е личен приятел и го подкрепям изцяло. Сигурен съм, че той ще промени играта на „червените“. В успеха на Лудогорец съм сигурен, но Арда наистина изтеглиха много тежък противник“, каза още шампионът с Локо и с анголския Кабюскорп, който в момента е отдаден на свой сериозен бизнес проект. Заради него той пренебрегна няколко оферти да се завърне във футбола и ще го направи само при достатъчно примамливо предложение.

„Говорим за силно предизвикателство, не толкова за финанси“, категоричен е Едо.

Подобни статии

Top