Ерогенна зона според зодията

Ерогенните зони са нещото, което кара коленете ви да омекнат, веднага щом някой се докосне до тях. Те ви помагат да се възбудите максимално и да изпитате върховно удоволствие по време на секс.

Естествено, всеки човек е различен и за всеки ерогенната зона е различно място, но пък си струва да опитате онези места, които звездите определят за ваша ерогенна зона.

Ето от какво се възбужда всяка зодия:

Овен: Глава

Независимо дали става дума за еротичен масаж на главата или за мека ласка на лицето, Овенът ще бъде лесно възбуден. Играта с косата, обаче, наистина ще го подлуди. Грубостите тук са за предпочитане пред нежните ласки. Обожават да ги дърпат за косата.

Телец: Шията

В спалнята неговата зона за удоволствие е навсякъде около врата. Под ръководството на Венера, Телец е технически считан за най-чувствения знак в зодиака, а целуването на врата им може да го доведе до екстаз.

Близнаци: Ръце

По време на секс, знакът на близнаците иска бюфет с любовна игра, което означава, че очакват любовникът им да бъде практичен, буквално“. С други думи, докосвайте ръцете, смучете пръстите си и целувайте раменете. Дразненето е любимото им забавление.

1 2 3

Подобни статии

Top