Ето къде да заведем децата на 1 юни в Пловдив

С всяка изминала година Международния ден на детето се отбелязва с все повече празнични събития.

Изобилие от забавления очаква пловдивските малчугани днес.

Вижте списък с голяма част от събитията в Пловдив организирани за хлапетата:

Община Пловдив организира двудневна празнична програма за децата.

Още от вчера започнаха тържествата на площад „Стефан Стамболов“ по случай 1 юни. Забавленията за малчуганите продължават и днес отново пред общината в 10:00 часа с „Ася в страната на талантите“.

От 12:00 до 14:00 часа ще се състои „Бебеносещ  флашмоб под тепетата“.

След кратка пауза, в 16:00 часа ще стартира фестивалът „Талантино“, който ще забавлява всички на площада.

Празничната програма ще приключи с „Вълшебно лято с Катра ФМ“ от 17:30 часа.

Празник за децата от „Източен“ ще се проведе в парк „Каменица“

От 16 часа в парк „Каменица“ ще се проведе голям празник по повод Международния ден на детето, организиран от районното кметство. Ще има много весели игри с награди и  сцена за изяви на  талантите от района. Специално участие ще вземат възпитаници на детските градини по проекта  “Растем заедно“.

Летен детски фестивал „С деца на тепе“

За първи път децата на Пловдив ще празнуват 1 юни в подножието на хълма  Бунарджика. Идеята е на кмета на район „Централен” Георги Стаменов. Десетки награди, лакомства и изненади са подготвени за малчуганите. За доброто настроени на хлапетата ще се грижат фокусник, куклена актриса, младите джаз таланти от музикален център “Art Libitum”, които ще дойдат специално от София за детския фест.

Децата ще могат да се срещнат и снимат с представители на полицията и КАТ, както и с огнеборците от Първа Районна Служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ .

Купонът започва в 16:30 часа в парк Бунарджика. В рамките на събитието, което е част от културния календар на община Пловдив, ще вземат участие ДГ „Незабравка“, ДГ „Люляк“, ДГ „Зора“, ДГ „Майчина грижа“ и ДГ „Снежанка“.

“Рисуваме, пеем, танцуваме” в район “Северен”

1 2 3

Подобни статии

Top