Ето къде е възможно да срещнете любовта на живота си

Ето къде е най-вероятно да откриете голямата любов

Повечето хора откриват бъдещите си брачни половинки на социални събирания, отколкото в службата или в сайтове за запознанства, пише в. „Дейли експрес“, цитиран от БТА.

Това откритие е в резултат на допитване, направено във Великобритания преди днешния празник Свети Валентин.

Анкетата, обхванала 2 000 души, показва, че една четвърт от семейните двойки са открили партньора си на среща със свои приятели. Двадесет на сто са намерили „любовта на живота си“ в службата. Десет процента са минали под венчило с „тръпката си“ от детинство.

По отношение на първата среща 30 процента от анкетираните смятат, че потенциалният партньор може да се опознае най-добре на „по питие“. Един на шест от участниците в допитването предпочита опознаването на вечеря. Голяма част от хората са на мнение, че „потенето във фитнеса“ на първа среща не вещае бляскаво бъдеще за двойката.

Допитването разкрива още, че когато отношенията с половинката започнат да „куцат“, близо 50 процента от мъжете са готови да се замислят за нова любов. Дамите са по-упорити – две трети от тях са склонни да преценят възможността да останат с настоящия си партньор.

Подобни статии

Top