Ето къде ще бъде кучешката площадка в Асеновград

Асеновградчани избраха мястото, където да бъде изградена площадката за домашни любимци

Асеновградчани избраха мястото, на което да бъде изградена кучешка площадка в града. От всички гласували, 39,9% посочват това да бъде пространството зад бившето лятно кино в Градския парк. За предложението такава да има в наречения от местните „кучешки парк“ своя вот са дали 23,83% от анкетираните. Пространството до Спортна зала „Асеновец“ пък събра 33,16% от гласовете на изразилите мнението си. Кучешка площадка да бъде изградена на други места са гласували 3,11%. Към тази секция бяха отправени три предложения, които бяха разгледани от експертите.

Ръководството на община Асеновград прецени, че най-важно е мнението на гражданите, поради което реши да се съобрази с него. А именно, да зачете резултатите от анкетата и да уважи желанието на мнозинството кучешка площадка да бъде изградена зад бившето лятно кино.

Припомняме, че преди да се направи проучване за мястото, общинската управа се допита до асеновградчани с въпроса: Има ли нужда да се изгради кучешка площадка в Асеновград? Отговорът на местните жители бе категоричен – 86,35% от гласувалите дадоха своя положителен вот за реализиране не предложението.

Подобни статии

Top