Ето къде ще има допълнителни полицейски екипи днес

Допълнителни полицейски екипи

ще бъдат разположени по най-натоварените шосета в Пазарджишко по време на празниците съобщават от Областната дирекция на МВР.

Засилено присъствие ще бъде осигурено в най-невралгичните точки в районите на АМ „Тракия”, главните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик-Панагюрище, Пазарджик-Пещера-Батак, Варвара-Велинград, Пещера-летовище Свети Константин, Батак- летовище Цигов чарк.

Особено внимание ще бъде отделено върху местата с висока концентрация на граждани: пешеходни зони, обществени пазари, търговски обекти, гари и автогари.

На тези места ще има засилено полицейско присъствие с цел недопускане на посегателства върху собствеността на гражданите, предава dariknews.bg 

Ако по време на празничните дни ще напуснете жилището си за повече време, не забравяйте отключени врати, недобре затворени прозорци на тераси, санитарни помещения, неукрепени врати на гаражи и мазета, припомнят служителите на реда.

Старайте се да не разгласявате в социалните мрежи за вашето отсъствие, а нека за него да знаят само най-близките. Предупредете и съседите си да наглеждат жилището ви и ако чуят съмнителен шум, да реагират навреме.

Top