Ето как да накарате мъжа да ви играе по свирката

Да накараш един мъж да извършва подвиг след подвиг заради теб е истинска психологическа игра. Но жените обичат да играят!

Много дами се учат да манипулират мъжете от най-ранна възраст. С триковете си няма да можеш да заблудиш мама и ще се наложи да изядеш гадните броколи в чинията. Но същото ли е с татко? Нужни са само няколко сълзички и вече си на въртележката със сладолед в ръка.

С възрастта методите, разбира се, се променят.

Повдигайте самочувствието му

Най-правилният начин са комплиментите. Мъжката слабост, наречена ласкателство, е известна на всички. И ако до този момент не си го обработвала с мили думи, които да галят егото му, е време да пристъпиш към тренировки. „Скъпи, много ми харесва, когато излизаш от банята!”. Трябва да хвалите всичко, като наблегнете най-много на онова, което ви е нужно. „Скъпи, правиш яйцата като истински шеф готвач!”. Това просто ще го разтопи.

Моли го за помощ

Да се чувстват нужни и да се грижат за някого са неща, които са в кръвта на един мъж. Понякога обаче те не се сещат сами какво ни е нужно. „Сега ако имаше един чай…” е фраза, която за тях не означава нищо. Затова трябва да изричаш нещата точно и ясно: „Направи ми един чай, моля те!”. И ако не злоупотребяваш с молбите, с голяма вероятност ще чуеш отговора: „Тичам, мила!”.

Всеобщата феминизация често пречи на една жена да покаже колко е крехка и ранима, а мъжете не предполагат, че се нуждаем от тяхното внимание. Начинът е да го помолиш за помощ. А резултатът ще те изненада приятно.

Поддържай го в тонус

Известно е, че когато мъжете видят съперник, гледат на жената до себе си с други очи. Ако го накараш да поревнува малко, дори и да няма повод, той ще промени коренно отношението си към теб.

Наричай го по име

1 2

Подобни статии

Top