Ето как да превърнем една идея в младежки проект

Обучението се провежда повторно заради големия интерес

Поради големия интерес към проведеното събитие „Как да превърнем една идея в младежки проект?“ и наскоро стартиралия конкурс за младежки инициативи, образователният екип на ОП „Младежки център Пловдив“ организира повторното провеждане на обучението за всеки, пропуснал да се присъедини в предходното му издание.

Имате уникална идея, която искате да реализирате?

Чудите се откъде да започнете ?

Не ви достига нещо малко, за да направите първата крачка към сбъдването на своя мечта?  

Тези, както и много други въпроси, ще намерят отново своите ясни отговори на 19 юли (понеделник) от 17:30 ч. в Биоградинката   на ОП „Младежки център Пловдив“ (на Гребната база).

По време на събитието ще се запознаете с основни моменти от раждането на идеята до отчитането на крайните резултати за обществото   . Ще проследите как да превърнете една мечта в устойчив и социално значим младежки проект.

Тук ще придобиете практически знания и умения за това:

  • как да изградите план и стратегия при осъществяването на една идея;
  • какви да бъдат първите ви крачки при стартиране на свой собствен бизнес;
  • как да преодолявате предизвикателствата, пред които сте изправени;
  • как да представите по възможно най-креативния и привлекателен начин своя продукт?

Ако ви се е искало да кандидатствате за младежка инициатива, но не ви е стигнала малко мотивация или смелост, то сега е моментът, в който да отговорим на вашите въпроси и да премахнем всички пречки, които са се изправили пред вас!

Кой ще води дейността?

  • Николай Николов е медиатор в ОП „Младежки център Пловдив“ и обучител в програмата „Млад икономист“. Неговата страст са икономиката и финансите, а мисията му е да ги направи достъпни и приятни за всички младежи. През 2019 година печели националното състезание по предприемачество „Най-добрата бизнес идея“ и това го стимулира още повече да предава своя опит и умения на всички, готови да сбъдват мечти.
  • Марияна Секулова е младежки работник в ОП „Младежки център Пловдив“ и има богат опит в неформалните обучения и дейности на теми, свързани с емоционална интелигентност, креативна и творческа мисъл и др. Емоциите и креативността се явяват предпоставка за успешната реализация на всяка идея и затова тя е подготвила няколко интерактивни игри, свързани с тях.

Участието Ви е напълно безплатно!

Как да се включите в събитието?

Като попълните следната регистрационна форма: https://forms.gle/DM1awovB5dd1Fm4g7

Подобни статии

Top