Ето как да се увеличи пенисът без операция

Инжектиране със стволови клетки и активни субстанции му е майката

Геловете и таблетките, които си купуваме по интернет достигнаха нови нива – решават проблемите с ерекцията и увеличават размера чрез стволови клетки, пише Life.ru.

Учени от центъра за регенеративна медицина в Дания обявиха, че терапията със стволови клетки и препарати за лечение  на еректилната дисфункция позволява да се постигнат сериозни резултати.

Изследователите изяснили, че редовното инжектиране с разтвор от стволови клетки и активни вещества в областта на гениталиите, позволяват практически напълно да се възстанови нормалното функциониране и притока на кръвта към половите органи на мъжа.

Оказало се, че терапията със стволови клетки, която се провежда на пациенти, преминали оперативна намеса и премахване на простатата заради онкологично заболяване, може да помогне също и на хора с еректилна дисфункция, предизвикана поради други причини. Сред тях са диабетът, сърдечните заболявания, високото кръвно налягане и дори обикновеното остаряване.

При това изследователите отбелязали любопитен страничен ефект – при редовна терапия, голяма част от кръвоносните съдове се самопочиствали. Така, благодарение на стволовите клетки и специалните лекарства, възпалението отшумявало. Този ефект позволил на учените да установят, че у някои пациенти размерът на половите органи се е увеличил.

Снимка: vojdivmenya.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top