Ето как Орхан Мурад изригна срещу всички, които плюят Сузанита (СНИМКА)

Орхан Мурад написа гневен пост във Фейсбук, с който защити 14-годишната си дъщеря Сузанита.

Много хора определят поведението на Сузанита като неморално и се чудят как родителите й позволяват тя да се държи провокативно и да се снима полугола в клипове.

Ето какво мисли майката на Сузанита за изявите на щерка си (СНИМКИ)

Капката, която преля чашата на възмущението е слухът, че Сузанита възнамерява да се подложи и на интервенция за уголемяване на бюста.

Сузанита слага силикон! баща й позволил

„Кой беше този, който гостуваше на Хекимян по БТВ, заедно с Кали тази сутрин. И съвсем безотговорно се изцвъка на темата Сузанитта. Че видите ли – родителите й трябвало да се глобят с хиляди левове, за това, че тя си надула устните със силикон. Ами ако не е вярно бе задник?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове. Говорите с гъзовете си. И във ВИп брадър щеше да участва – даже и хонорар и определиха и какво ли не!!! А бе спрете се бе! Гледайте родината отива на кино! А вие само цвъкате ли, цвъкате словестни изпражнения и се занимавате с глупости. И на Хекимян писах – приятели сме във фейса, но не ми отговори. Е! Нали стана интересно предаване – майната му, че за пореден път, несправедливо се засегнаха невинни хора!! Жалко за тази държава и за този народ!“, написа Орхан Мурад.

Сузанита: Питат ме дали имам лична карта – чертая си само с дебитна (СНИМКИ)

Подобни статии

Top