Ето как с 6 трика да получим желания подарък за Коледа

Коледните празници идват с приятна суета, пъстра украса и, разбира се, подаръци. Как да направите така, че да получите подарък, който ви е на сърцето, вместо поредния душ гел или порцеланова фигурка сувенир?

Честност

Близките често ни питат чистосърдечно какво искаме за празника, а ние от (престорена или искрена) скромност махваме с ръка и отговаряме, че любовта и приятелството са най-големият подарък. В резултат на което получаваме още една ненужна вещ и отново трябва да лъжем, преструвайки се на приятно изненадани. Тази Коледа проявете любов към себе си, отделете време и помислете какви подаръци ви се иска да получите – след което споделете с близките си.

Дипломатичност

Ако все пак не може да си признаете в първо лице, предайте желанието си чрез посредник: общ приятел, роднина. Така освен че ще получите това, което искате, ще заплетете симпатична интрига, която ще сближи близките ви около „заговора”.

Социални мрежи

Facebook е идеален за целта. Намекнете в няколко поста за желанието си – от вас зависи дали по-пряко или по-завоалирано. Дори любимият ви да пропусне да ги прочете, ще се намерят общи приятели, които ще насочат вниманието му в нужната посока.

1 2

Top