Ето какъв подарък направи Галена на Фики за сватбата

Младата Гюлджан

се е чувствала като истинска кралица, когато е казала заветното „Да” на своя избраник, защото носеше тоалет, достоен за короновани особи. Разкошната кройка бе изпълнена от тюл, шифон и коприна, украсени с ръчна бродерия, дантели и много блестящи кристали.

Булката бе избрала модел с огромен шлейф и прозрачна секси горна част, която е създадена специално за нея. Вместо да обикаля бутиците в чужбина, за да търси сватбени одежди, тя е заложила на българската модна къща, която има бутик във Варна – сравнително близо до родното на Гюлджан Търговище.

Най-евтината е 3000 лева, а модели като на Гюлджан стигат 7 бона, ако се шият, както са в каталога. Младата госпожа Стораро обаче бе с рокля по поръчка – модел като нейния не фигурира в официалната колекция на фирмата, пише „Уикенд”.

Годежният й пръстен е с огромен диамант, обграден с по-малки камъчета, които също са диаманти. Фики не можа да каже колко карата са камъните в бижуто, което е подарил на любимата си.

Златната рокля

на кумата Галена пък е била по модел на нейната модна марка, създаден специално за нея.

„Обичам сватбите, но предпочитам булката да не съм аз” – така певицата отговори на въпроса дали смята и тя да последва примера на колегата си Фики и да сключи брак с мъжа си Галин. Той пък допълни: „Ако Галена ми предложи, бих се оженил за нея, но досега не го е правила”.

Кумовете мислели да изненадат младоженците с подаръка си. Сериозно смятали да им докарат автоматична пералня „Перла” от култовия модел „05”, популярен в годините на късния соц, но не успели да намерят достатъчно запазена.

После обаче се отказали от тази шега и се спрели на класическата „финансова инжекция”, от която смятали, че младите Стораро имат най-голяма нужда в момента. Според запознати, кумовете са се отчели с 20 000 лева в плик. Дни преди сватбата Галена и Фики пуснаха пореден свой дует – „Изневериш ли ми”.

Източник: БЛИЦ 

Подобни статии

Top