Ето какви подаръци направиха братя Команови на Слави Трифонов

Пловдивските каратеки бяха специални гости в „Шоуто на Слави“

Братята Александър и Иван Команови бяха специални гости в “ Шоуто на Слави“ в петък вечер. Александър е трикратен световен шампион, а Иван е световен вицешампион, като са възпитани в любов към България още от бебешката люлка.

Пловдивските каратеки бяха подготвили автентични подаръци и доста атрактивна демонстрация за Слави. Един от подаръците беше символ на Русия от Световното първенство в Екатерининбург, а именно типичната зимна шапка.

Втория подарък, който изпъкна със своята автентичност, беше дизайнерска дреха, създадена по случай златото, което взе Александър Команов на Световното първенство.

Дизайнът е създаден от българската компания “Лъвски“, която е известна с атрактивен и дързък стил. Напоследък “Лъвски“ нашумя в България със завоевателните си проекти за Александър Команов, Антон Петров и Благой Иванов-Багата, пише powernews.bg.

Самият Команов сподели пред Слави идеята и символите на подаръка:

„Това е една тениска, която е символ на последната ми победа, на която е изписано и моето мото “NO LUCK ALL SKILLS“. Ние не разчитаме на късмета, а на изградените ни умения“.

Подобни статии

Top