Ето какви са най-големите плюсове на секса сутрин

„Кафе, чай или аз?“

— този въпрос ви задава вашият любим и очаква от вас само един отговор. Започвайки деня си със секс, вие ще заредите и себе си и половинката си с бодрост за целия ден, ще укрепите имунитета си, ще намалите нивото на стрес и, което мотивира много жени, ще изхабите калории в името на красива и стройна фигура.

Ако говорим за физиологическите преимущества, отдавна учените са установили, че сутрешният секс е по-полезен и приятен, отколкото гимнастиката. Наслаждавайки се на любимия си, освен основни мускули, вие укрепвате мускулите на ръцете, таза, дупето и гръдния кош. По време на секс се възстановява ритъма на дишане, подобрява се кръвообращението. Така че, бегом в леглото!

Двойките, които правят секс сутрин, са съсредоточени и спокойни през деня. А противниците на подобно вълнуващо събуждане, са по-раздразнителни и стресирани, кръвното им налягане е по-високо и често стойностите му са извън нормите. На кого са му нужни подобни проблеми? Рецептата за вашето добро настроение и спокойствие е проста: секс всяка сутрин. Без почивка през уикенда. каждое утро.

Освен това кой от нас не е изморен след работа? А сутринта сме пълни със сила, енергия и желание. Според повечето изследвания сутрешният секс може да донесе повече удоволствие, отколкото дневният и дори нощният секс. Работата е там, че концентрацията на хормони, събуждащи страстта, сутрин са с 25% повече, отколкото през останалата част на денонощието. Така че сексът ще е с по-добро качество (което не може да се каже за продължителността му). По този начин вие ще успеете да получите своята порция сутрешно щастие, а освен това ще ви остане време да поглезите любимия с вкусна закуска и да отидете на работа красива и доволна.

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top