Ето какво е състоянието на простреляния в Раковски млад мъж

Кавга заради крави завърши с огнестрелна рана

Простреляният вчера в Раковски 33-годишен мъж е бил приет снощи в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) на УМБАЛ „Свети Георги“ с тежка рана в гръдния кош, съобщиха от пресцентъра на болницата днес.

Дядо простреля 33-годишен в Раковски! Раненият бере душа

В момента състоянието ми е стабилно и ако в следващите дни няма непосредствена опасност за живота му, ще бъде преместен в някоя от другите клиники на болницата, където да продължи лечението и възстановяването му, уточниха от здравното заведение.

Припомняме, че о стрелбата сде стигнало след кавга между двама жители на кв. Генерал Николаево в Раковски. Мъжете били на 33 и 74 години. По време на скандала те се разгорещили и дядото стрелял със законно притежаван пистолет срещу по-младия си опонент.

Простреляният е откаран в болница. Няма официална информация за състоянието му на този етап. Според запознати обаче той е ранен в гърдите и има опасност за живота му. По неофициална информация кавгата избухнала заради животни – единият мъж недоволствал срещу това, че животните на другия влизат в имота му. Засега обаче тази версия не е потвърдена.

Случаят продължава да се разследва от криминалисти на ОДМВР под наблюдението на прокуратурата.

Подобни статии

Top