Ето какво не бива да пиете на първа среща

„Изглежда тайната е да си поръчвате само две напитки, да избягвате шотове и сайдер, да се опитате да се отпуснете и да се насладите“

Това казват създателите на британското приложение за срещи „Трувю“, които направиха проучване по темата, пише novini.bg.

Докато се наслаждавате на преживяването, вероятно не е много мъдро да подгреете с няколко текили, тъй като питието е в списъка с най-неуместни за повода, според повечето анкетирани.

Всъщност 27 % от хората казаха, че това е „най-непривлекателният“ алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предназначена да се опознаеш с човека отсреща.

Против пиенето на сайдер се обявиха почти четвърт от анкетираните, а против бирата – 13 %.

Бялото вино е 100 % приемливо за случая, а след него се наредиха коктейлите. Червеното вино и розето също бяха определени като добър избор от над 90 % от хората.

Изглежда има и големи различия по въпроса колко е допустимо да пиеш при такъв повод. Приблизително 25 % от британците казаха, че над 5 напитки са прекалено много, а 12 % гледат на алкохолните въздържателите с подозрение.

На въпроса какво ще направят, ако партньора им се напие на първата среща, една трета от запитаните отговориха, че ще се приберат вкъщи, и 28 % благородни британци, че ще поръчат такси за човека до дома му. 27 % казаха, че ще се присъединят към пиянството на партньора си, а 12 % от мъжете и жените признаха, че ще се усмихват и някак ще изтърпят вечерта, но никога няма да излязат с тази личност отново.

Top