Ето какво обожават мъжете в леглото

Топ 7 на нещата, които мъжете обожават в леглото

7. Регулирай ъгъла

Коленичи на ръба на леглото и му кажи да застане зад теб. Легни с гърди на леглото и повдигни бедрата си в по-стръмен ъгъл от обикновено. Това дава допълнителна стимулация и за двамата.

Вижте още: Ето какво обожават жените в леглото

6. Бъди активна в леглото

Мъжете обичат активните и емоционални жени в леглото. За да увеличиш насладата му, прави сластни движения с таза. Представи си, че описваш овал с тялото си. Наведи се леко напред, като се притиснеш в него и стимулираш деликатната зона. Издърпай нагоре и се премести леко назад, като стимулират G точката.

5. Позволи му да те снима с телефона си, докато свършваш

Да, да, да! Мъжете обожават това! Тези кадри със сигурност ще му оправят настроението по-късно.

4. Орална любов в 8 сутринта

Той обича оралната любов и се разтапя, когато го сюрпризираш рано сутринта с орални ласки. Събуди го с нежни докосвания. Сутрешната му ерекция е бонус за теб.

3. Вземи нещата в свои ръце

Той обича да поемаш инициативата, показвайки му какво можеш. Играй с него, докато не започне да скимти от удоволствие. Не му позволявай да те докосва. Можеш дори да закопчаеш или завържеш ръцете му.

2. Събуди малкото му приятелче с ръка

Мъжете обичат да наблюдават как предизвикваш истинска експлозия там долу. Събуди малкия му приятел с ръка. Може да използваш лубрикант за по-силни усещания.

1. Той обича да те гледа как се докосваш

Мъжете обичат да наблюдават извивките на половинките си, докато те нежно ги докосват. Следващия път, когато се отдадете на ласки в спалнята, заеми провокативна позиция и започни нежно да масажираш деликатната си зона. По време на полов акт си помогни с ръка да стигнеш по-бързо до оргазма. Това ще го подлуди!

Източник: Dama.bg

Подобни статии

Top