Ето какво жените не харесват в секса

Колкото и да обичате креватните забавления, всеки си има нещо, което не му допада чак толкова. Ето тези четири пози в секса са най-малко харесвани от представителките на нежния пол.

„Кучешка поза“

Най-неприятната и нелюбима поза за дамите се оказва „кучешката“. Като причина за това участничките в анкетата посочват липсата на интимност и фактът, че позата може да бъде болезнена за тях.

„Жената отгоре“

На второ място в антикласацията е поставена позата, при която жената е отгоре. Основната причина дамите да избягват тази поза може да се опише с една дума – несигурност, твърдят сексолози.

Несигурността кара жените да се съмняват във външния си вид – дали коремът ѝ е плосък или как изглеждат гърдите ѝ. Което е огромна пречка за достигане на оргазъм.

„Обърната ездачка“

Тук причината е много проста – тази поза рядко носи върховно удоволствие за жените, което я прави една от най-малко любимите им.

„Поза 69“

Участничките в допитването признават, че не харесват тази поза, тъй като им е трудно да се фокусират върху собственото си удоволствие, когато доставят такова на друг.

Източник: Men’s Health

Подобни статии

Top