Ето кои са кандидатите за районни кметове от екипа на Славчо Атанасов

Лидерите на НФСБ и ВМРО-БНД – Валери Симеонов и Красимир Каракачанов присъстваха на представянето им

Кандидатите за районни кметове на коалицията НФСБ и ВМРО-БНД в Пловдив бяха представени днес на нарочна пресконференция от кандидат-кмета за Пловдив Славчо Атанасов. Лично двамата лидери на коалицията „Патриотичен фронт“ – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, присъстваха на представянето.

Десислава Желязкова е кандидатът за кмет на район „Западен“. Тя е единствената дама сред шестимата кандидати. Другото известно лице и настоящ кмет на „Южен“ – Борислав Инчев, отново се кандидатира за кметския пост в района. Заместниците му – Апостол Шопов и Павел Милушев, са кандидатурите на коалицията за „Тракия“  и „Източен“.

По-малко известни за медиите са кандидатите за кметове на „Северен“ и „Централен“. За поста в „Северен“ ще се бори Станислав Стратев. Младият мъж е американски възпитаник и има две магистратури от университети в САЩ. Знае шест езика, похвали го Славчо Атанасов.

Кандидатът за „Централен“ е общинският съветник от групата на патриотите в местния парламент – Иван Димов.

„Всички кандидати са млади и кадърни специалисти в своята област. С тях показваме новото лице на новата действаща патриотична формула в България“, посочи лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Уверен съм, че на тези избори пловдивчани ще дадат свободно своя вот, защото последните два вота бяха манипулирани и фалшифицирани“, подчерта председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

„На 27 октомври трябва да излезем масово до урните и дано този път разликата с опонентите ни да е убийствена“, призова Славчо Атанасов. Той обясни, че се е кандидатирал отново за кмет, за да се прекрати този модел на управление. „Не можем да допуснем този модел да се налага в Пловдив, този велик град не го заслужава. Затова за нас тези избори са мисия“, заключи Атанасов.

Подобни статии

Top