Ето колко струва целувката на Кобрата! (ВИДЕО)

Джени Суши заведе дело, Кубрат Пулев се забърка в сексуален скандал като Харви Уайнстийн, ще му струва скъпо

Репортарката на Vegas Sports Daily Джени Суши нае известната адвокатка Глория Олред, която да я защитава в съда. Репортерката, която бе целуната от Кубрат Пулев след победата му над Богдан Дину в Коста Меса, ще търси правата си, след случилото се на боксовата гала, информира TMZ.

77-годишната Глория Олред е известна с това, че се бори изключително активно със Защитата на правата на жените.

Адвокатката е известна със случаите си, свързани със защита на правата на жените, с които се занимава от десетки години. Тя представлява една от жените, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз, въпреки че дъщеря й е част от адвокатския екип на Уайнстийн.

Олред не е бягала от светлината на прожекторите и поема дела срещу хора с голяма власт. Тя е адвокат на 33 жени, които обвиняват Бил Козби в сексуален тормоз, и жена, която има подобни обвинения срещу Доналд Тръмп, малко преди той да стане президент. Освен това се е изправяла срещу Чарли Шийн, Тайгър Уудс и Еди Мърфи. Освен това се занимава с дела за дискриминация към малцинствата.

В интервю за „Гардиън“ от миналата година Олред споделя, че не си е взимала почивка от средата на 80-те години. Миналата година Netflix пусна документален филм за работата и живота ѝ.

Подобни статии

Top