Ето кой е най-лошия филм за годината

Американското списание Rolling Stone публикува класация

на десетте най-лоши филми, излезли на екран през изминалата 2017 година.

Първо място в неособено лицеприятния рейтинг се пада на фантастичния блокбастър „Трансформърс: Последният рицар“ на режисьора Майкъл Бей. Отбелязва се, че петата част на фантастиката за огромните бойни човекоподобни роботи експлоатира стари и вече омръзнали клишета, а филмът се е получил толкова неудачен, че изигралият главната роля Марк Уолбърг се е зарекъл да се снима в нови продължения.

Второто място заема екранизацията на сагата на Стивън Кинг „Тъмната кула“ с Идрис книжного цикла Стивена Кинга «Темная Башня» с Идрис Елба и Матю Макконахи. Кинокритиците нарекоха лентата помагало за това „как напълно да се провали адаптация на роман“.

Третото място остана за еротичната мелодрама „50 нюанса по-тъмно“.

В десетката влязоха също филмите „Песен на песните“ на Терънс Малик, „Мумията“ с Том Круз, приключенския екшън „Планината помежду ни“ с Идрис Елба и Кейт Уинслет, „Валериан и градът на хилядите планети“ на Люк Бесон, втората част на комедията „Баща в излишък“ и драмата „Субурбикон“ с режисьор Джордж Клуни.

Антикласацията затваря анимационната лента „Емоджи филм“, в който актьорът Патрик Стюарт (старият Чарлз Ксавие от поредицата Х-мен“) озвучава л**ното.

Източник: Лента.Ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top